Augustus fruit - Easytr

The Very First Company in Timeshare Cancellation

Get A Free Consultation And $500 Off Of Your Cancellation Fee (Conditions Apply)*

Augustus fruit

Augustus fruit

De enige hitte en het licht hebben de maximale zonnewarmte en peper, aubergine en tsukkini opgenomen – de typessentie van de herfst overvloed.

Al deze groenten zijn tegenwoordig voor ons beschikbaar op elk moment van het jaar, maar de beste tijd om te eten en te koken, de tweede is nog steeds de tweede zomer en het begin van de herfstresten. In augustus en september verzamelen ze maximale nuttige stoffen en bereiken ze de meest levendige, verzadigde smaak. Vers, gebakken, gebakken of enigszins verbonden, herfstgroenten dienen als uitstekende elementen van de “smaakontwerper”: van hen kunt u tientallen originele combinaties maken.

Een van de meest populaire gerechten van herfstgroenten in ons land is natuurlijk auberginekaviaar. Voor de voorbereiding zijn alle ingrediënten (meestal naast de aubergine zelf, tomaten, uien, knoflook, zoete en scherpe peper naar dit gerecht), in de regel, worden in de regel verpletterd en vervolgens samengebakken of gebakken samen. Het voordeel van deze methode is dat tijdens de bereiding de groenten erin slagen om met elkaars aroma’s te worden verzadigd. Het recept wijzigen echter enigszins de samenstelling van de componenten!), we kunnen verschillende ongelijksoortige prachtige gerechten krijgen.

Twee soorten auberginekaviaar worden onderscheiden in de Krim en in het zuiden van Rusland: “Raw” en “Fried”. Het verschil is dat als alle ingrediënten worden onderworpen aan de tweede warmtebehandeling erectiepillen bestellen, dan in de eerste – alleen zoete en scherpe peper, evenals aubergine zelf. De meest interessante smaak in beide gevallen kan worden bereikt als in plaats van traditionele doven of frituren deze groenten in de oven of op de grill te bakken. Voordat het bakken, moet de aubergant in tweeën worden gesneden, leunt de pulp met ruitjes, probeert de huid niet te snijden en dunne plakjes knoflook in de sneden te steken. Schil de paprika’s uit de korrels, snijd grotendeels (dunne scherpe pepers worden eenvoudig in twee delen gesneden) en bak tot de bovenste huid is gezwollen en wordt zwart. Wanneer de groenten worden gebakken, moet de aubergine uit de huid worden verwijderd (de eenvoudigste manier is om het te doen met een gewone lepel), en de peper wordt gereinigd – hiervoor is het beter om het in een plastic of papieren zak, bind te doen het strak en koel in deze vorm, waarna een dunne bovenhuid gemakkelijk om het zelf te doen. Houd er rekening mee dat bij het hanteren van scherpe pepers moet worden waargenomen: het is beter om ze in handschoenen schoon te maken. Daarna, met de hulp van een blender, klop de voorbereide groenten in niet te homogene aardappelpuree – nu kunnen ze dienen als basis voor zowel “rauwe” als “gefrituurde” kaviaar (indien gewenst, kan dit werkstuk worden gesteld in gesteriliseerd potten, hermetisch gesloten en opgeslagen in de koelkast in de koelkast in de koelkast in de loop van enkele maanden). Als je de voorkeur geeft aan de eerste optie, meng je met peper van paprika’s en aubergines geschild en fijngehakte tomaten, zoete rode uien, gehakte knoflook, kruiden en verschillende eetlepels plantaardige olie (voor een meer authentieke, “rustieke” smaak, het is goed om te gebruiken zonnebloem). Als u de traditionele, thermisch verwerkte optie leuk vindt, pre -fry in plantaardige olie, dezelfde groenten.

Een iets meer moeizame gerecht van bijna dezelfde ingrediënten is te vinden in Zuid -Franse keuken – daar wordt het ratatui genoemd. Voor de voorbereiding is het noodzakelijk om ongepalende aubergines te bakken en tsukkini in de oven gesneden, evenals tomaten en peper (ze zullen moeten worden schoongemaakt na het bakken), en vervolgens dit allemaal te mengen met uien en knoflook, gebakken in een Grote hoeveelheid olijfolie. De smaak van groenten is zo intens en rijk dat de hoeveelheid kruiden kan worden geminimaliseerd – er zal voldoende groot zeezout zijn, geïnterpreteerd in een mortel van zwarte peper en gemalen folders van verse basilic.

En als dezelfde groenten (behalve Zukkini) op ​​laag vuur worden gedoofd in een dikke gieter -ijzeren pot of ketel, krijg je een gerecht van de Georgische keuken, bekend als ajapsandal. Het is niet alles wat je nodig hebt om groenten tegelijk te leggen, maar afwisselend, met een interval van 10-15 minuten: eerst uien en knoflook, dan peper, dan aubergine, waarna tomaten en greens zijn schoongemaakt uit de huid – koriander, dill, peterselie). En voeg ten slotte een theelepel van de aanbidding toe (in Rusland wordt dit kruid een “fenuger” genoemd) en een snufje gouden imereta sharfran.In elke culinaire traditie kun je tientallen varianten van groentegerechten vinden, maar hoe je aubergine of peper, tomaten of tsukkini kunt koken, is niet zo belangrijk – om de smaak van deze koninklijke groenten te bederven, geweekt in zonnewarmte en licht, het is bijna onmogelijk.

Gebakken groenten met fetakaas

Voor 4 personen.

  • 2 grote zoete pepers (geel en rood)
  • 2 middelgrote aubergines
  • 8 kleine geplukte tomaten
  • 150 g fetakaas
  • 2 eetlepels. lot. fijn gehakte groene uien
  • 1 eetl. lot. fijngehakte groene basilicumbladeren
  • 4 eetlepels. lot. Extra Virgin Olive Oil plus een beetje meer – voor het frituren van aubergine
  • 2 eetlepels. lot. Balsamico azijn
  • 1 H. lot. Zoete paprika, zout.

Snijd de pepers over acht delen. Verhit de oven op 180 ° C, leg de paprika’s op een bakplaat bedekt met perkament, bak gedurende 40 minuten en reinig dan. Snijd de tomaten in helften, strooi iets met olijfolie en bak een uur in de oven: de snede moet bruin worden en het sap moet worden verdampt. Snijd de aubergine, gesneden met plakjes 1 cm dik, zout en laat 15 minuten vertrekken, knijp vervolgens overtollig vocht en bak in een kleine hoeveelheid olie. Meng olijfolie, balsamico -azijn, greens en zout in een kom, giet aubergine met dit mengsel en laat ze 15-20 minuten trouwen, voeg dan de rest van de groenten toe en meng zachtjes. Versier met grof gemalen fetakaas en bestrooi met paprika.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *